GeoCruiser

Rob & Nettie

Google Translate

Wij zijn Rob en Nettie en wij zijn GeoCruisers en wij wonen in Noord-Brabant in Nederland en wij maken graag avontuurlijke reizen.
Deze manier van reizen begon serieuze vormen aan te nemen toen we in 2004 in Australië vierwielaangedreven kampeerauto's huurden. Daarmee waren we in staat de gebaande wegen achter ons te laten en via onverharde wegen en paden de wildernis in te trekken.
Dat is voor ons dé manier om ons te verplaatsen en zo met een redelijk comfort toch overal te kunnen komen. In Nederland besloten we op zoek te gaan naar een soortgelijke camper. Met deze camper wilden we, na een paar grote en kleine trainingsritten, een wereldreis gaan maken.
Dus we gaan niet meer met een vliegtuig ergens heen en dan ergens een auto huren. Nee, we willen met onze eigen camper op stap gaan. Zodra we de deur thuis achter ons dicht trekken, stappen we in ons huisje voor onderweg en we nemen ons rijdende thuis mee.

Thuis zitten en op de televisie zien hoe andere mensen de wereld beleven, dat kan later altijd nog.

Wij kunnen het iedereen aanraden. Ga de wereld met eigen ogen zien, ga met eigen oren luisteren naar alle prachtige vogelgeluiden, ruik de specerijen op de vreemde markten, luister naar je gevoel en volg dit. Laat je verrassen door datgene wat achter een volgende bocht ligt. Laat het toeval een onderdeel zijn van je reisavonturen. Het zijn de cadeautjes die je op dát ogenblik mag aanvaarden en mag uitpakken.
De wereld is bevolkt met exotische volkeren, met lieve en prachtige mensen. Geloof niet alles wat er in de media wordt vermeld, onderzoek en beleef de wereld zelf. Ontmoet vreemde mensen en laat je verrassen.

Misschien tot ooit, ergens op deze mooie aarde (Geo).

Voor vragen mail naar:  Rob